SeARCH for MoRe

Words and hearts should be handled with care for words when spoken and hearts when broken are the hardest things to repair!

NaKaMa

Dilema Lagi


Salam and good day REaDers....


Same old same old dilemma

Isu travelling lagi la....apa lagi la masalah aku....masalah cinta xde...forever alone....masalah keluarga pn x berat sangat....sebab aku dah besar kan....no heart feeling sangat dah....masalah tempat kerja pun masih boleh diatasi...so masalah paling besar adalah minat terbesar aku la...travelling...

Isunya sama macam dulu...nak travel tapi tak de kawan....

Aku dah selesaikan masalah tak de kawan travel dlu dengan travel solo....so kali ni pun sama la...tapi macam biasa la, mak aku tu....risau sesangat....aku pun rasa serba salah ni...dulu jiwa mudah so keraskan hati je...sekarang ni rasa macam tak sampai hati je...

Aku ni dah nak dekat sangat dengan 3 series pun beliau risau lagi...macam tak percaya je aku bleh jaga diri....sebelum aku dah buktikan aku bleh je survive di Kuching...Ho Chi Minh City...tak cukup lagi ke....alahai

Sekarang ni aku masih try tanya2 kawan aku kalau2 de yg nak follow...kalau tak de gak, kena pejam mata...book je tiket...huhu

Nantikan kesinambungan kisah dilema aku ni...huhu

Ok, till next time...bye bye bicycle



I'll be better~sayonara


No comments: