SeARCH for MoRe

Words and hearts should be handled with care for words when spoken and hearts when broken are the hardest things to repair!

NaKaMa

Yay...Dah Ada Tiket


Salam and good day REaDers...


Yay...akhirnya aku berjaya membuat keputusan dan bertekad membeli gak tiket ke konsert A7X.....satu keputusan yang gila...hehehe

Dah lama sebenarnya aku beli tiket ni...tapi sibuk sangat nak post kat sini....aku beli secara online pada 10 Mac...betul2 sebelum aku bertolak ke Negeri Sembilan untuk bercuti....sebabnya aku buat keputusan tergesa2 adalah 11 Mac tu adalah hari terakhir untuk tawaran early bird iaitu harga murah sket...so cepat2 aku online dan beli tiket tu di ticketpro....aku beli dua tiket...yela, takkan aku nak pegi sorang....so aku ingat nak ajak adik aku...terpaksa la payung dia...huhu...sebenarnya bleh je ajak kawan aku kt kL tapi aku nakkan kawan dari Perak ni sebab habis konsert tu terus nak drive balik....

Aku tak tau la aku berkesempatan ke pergi konsert tu...mmg da beli tiket...tp mana la tau, de masalah plak yang datang bergolek masa tu...kita hanya merancang..Tuhan yang menentukan...aku berdoa supaya aku berkesempatan pergi dan tak de masalah yang melanda....kalaula aku tak dapat gak pegi, pasrah jela....300 lebey duit aku melayang cmtu jela...tiket tu simpan wat kenangan jela...huhu

Tak sabarnya 29 April ni...................................................wait for me A7X especially Synyster Gates...;p







I'll better~sayonara


No comments: